2-Retter Hovedrett/Dessert

495,00 kr

Vi i TTmat har skrevet ned noen bestselgere som menyforslag til ditt selskap eller bryllup. Her kan du plukke ut retter etter eget ønske og sette sammen til din egen 2 – retter.
Våre kokker i TTmat er behjelpelige om du har andre ønsker.

HOVEDRETTER:

HELSTEKT OKSEFILET OG BRISKET(oksebryst): friske rotgrønnsaker, rotpurre, sopp og rødvinsaus
(sulfitt)

HJORT: selleri, pastinakkpure, rotgrønnsaker, aromasopp og rødvinsaus (melk,sulfitt,selleri)

STRIP LOIN AV UNGFE: gulrotkrem, champignon og sherrysaus
(sulfitt)

BLACK AND WHITE: svin kotelettkappe og biff med peppersaus og bearnaisesaus (sulfitt,melk,egg)

REINSDYR FLATBIFF: friske grønnsaker, rotpurre, porto-bello og tyttebærsaus (melk)
(15 kr i tillegg, pga høy pris på reinsdyr)

DESSERTER:

CREME BRULEE
(melk,egg)

VANILJE YOGHURT PANNACOTTA: appelsin og pasjonsfruktsaus
(melk)

SITRONTERTE MED MARENGS: friske bær
(egg,gluten)

SJOKOLADEFONDANT: vaniljeis, friske bær og bærsaus
(melk,egg,gluten)

PASJONSFRUKT/OSTEKREM: friske bær og crumble
(melk,gluten)

TO VARIANTER AV SJOKOLADE

Poteter etter eget ønske. Alternativ:
Urtebakte småpoteter fra Kvikne.
Bakt potet med rømme (melk)
Fløtepoteter eller
Fløtepoteter provence (melk)

Det er med kokk i 3 timer ink i prisen, over 3 timer så kommer en timespris på 550,-
Dette gjelder bestilling for minimum 15 personer.

Ved bestilling av barnemeny, som består av 3 pannekaker, slider med brød og dessert som tilvalg til selskapsmeny, er prisen 249,- (dette finner du under barnemeny)

VELG UT ØNSKET HOVEDRETT OG DESSERT OG POTETER HER:

På lager

Hovedrett:
Helstekt oksefilet og brisket
Hjort
Strip Loin av ungfe
Black and white
Reinsdyr flatbiff
.
Dessert:
Creme brulee
Vanilje yoghurt pannacotta
Sitronterte med marengs
Sjokoladefondant
Pasjonsfrukt/ostekrem
To varianter sjokolade
.
Poteter:
Urtebakte småpoteter
Bakt potet
Fløtepoteter
Fløtepoteter provence
Produktnr: 14040 Kategorier: ,
Cookies settings
TT MAT AS cookies-innstillinger
×