2-Retter Hovedrett/Dessert
495,00 kr
Vi i TTmat har skrevet ned noen bestselgere som menyforslag til ditt selskap eller bryllup. Her kan du plukke ut retter etter eget ønske og sette sammen til din egen 2 – retter.
Våre kokker i TTmat er behjelpelige om du har andre ønsker.
HOVEDRETTER:
HELSTEKT OKSEFILET OG BRISKET(oksebryst): friske rotgrønnsaker, rotpurre, sopp og rødvinsaus
(sulfitt)
HJORT: selleri, pastinakkpure, rotgrønnsaker, aromasopp og rødvinsaus (melk,sulfitt,selleri)
STRIP LOIN AV UNGFE: gulrotkrem, champignon og sherrysaus
(sulfitt)
BLACK AND WHITE: svin kotelettkappe og biff med peppersaus og bearnaisesaus (sulfitt,melk,egg)
REINSDYR FLATBIFF: friske grønnsaker, rotpurre, porto-bello og tyttebærsaus (melk)
(15 kr i tillegg, pga høy pris på reinsdyr)
DESSERTER:
CREME BRULEE
(melk,egg)
VANILJE YOGHURT PANNACOTTA: appelsin og pasjonsfruktsaus
(melk)
SITRONTERTE MED MARENGS: friske bær
(egg,gluten)
SJOKOLADEFONDANT: vaniljeis, friske bær og bærsaus
(melk,egg,gluten)
PASJONSFRUKT/OSTEKREM: friske bær og crumble
(melk,gluten)
TO VARIANTER AV SJOKOLADE
Poteter etter eget ønske. Alternativ:
Urtebakte småpoteter fra Kvikne.
Bakt potet med rømme (melk)
Fløtepoteter eller
Fløtepoteter provence (melk)
Det er med kokk i 3 timer ink i prisen, over 3 timer så kommer en timespris på 550,-
Dette gjelder bestilling for minimum 15 personer.
Ved bestilling av barnemeny, som består av 3 pannekaker, slider med brød og dessert som tilvalg til selskapsmeny, er prisen 249,- (dette finner du under barnemeny)
VELG UT ØNSKET HOVEDRETT OG DESSERT OG POTETER HER:
På lager