3-Retter

575,00 kr

Vi i TTmat har skrevet ned noen bestselgere som menyforslag til ditt selskap eller bryllup. Her kan du plukke ut retter etter eget ønske og sette sammen til din egen 3- retter. Våre kokker i TTmat er behjelpelige om du har andre ønsker.

FORRETTER:

GRILLET KAMSKJELL FRA FRØYA: blomkålkrem, friske salater og kaviarsmørsaus
(bløtdyr,melk,fisk)

LAKSETARTAR OG KAMSKJELL CEVICHE: lakserogn, avokado, mango og pepperrot
(bløtdyr,fisk)

SUKKERSALTET LAKS OG CONFIT AV LAKS: pepperrot, pastinakk, asparges og mangosaus
(fisk,melk)

LETTRØKT ANDEBRYST: pepperrotkrem, friske salater og kirsebærvinnagrette
(melk)

JORDSKOKKSUPPE MED BAKT KVEITE: urteolje og fritert selleri
(melk,fisk,selleri)

HOVEDRETTER:

HELSTEKT OKSEFILET OG BRISKET (oksebryst): friske rotgrønnsaker, rotpurre, sopp og rødvinssaus
(melk,sulfitt)

HJORT: selleri, pastinakkpure, rotgrønnsaker, aromasopp og rødvinssaus
(melk,sulfitt,selleri)

STRIP LOIN AV UNGFE: gulrotkrem, champignon og sherrysaus
(sulfitt)

BLACK AND WHITE: kalv og oksefilet med peppersaus og lun bearnaisesaus (melk,egg,sulfitt)

REINSDYR FLATBIFF: friske grønnsaker, rotpurre, porto-bello og tyttebærsaus (melk)
(15 kr i tillegg, pga høy pris på reinsdyr)

DESSERTER:

CREME BRULEE
(melk,egg)

VANILJE YOGHURT PANNACOTTA: appelsin og pasjonsfruktsaus
(melk)

SITRONTERTE MED MARENGS: friske bær
(melk,egg,gluten)

SJOKOLADEFONDANT: vaniljeis, friske bær og bærsaus
(melk,egg,gluten)

PASJONSFRUKT/OSTEKREM: friske bær og crumble
(melk,gluten)

TO VARIANTER AV SJOKOLADE

Poteter etter eget ønske. Alternativ: Urtebakte småpoteter fra Kvikne
Bakt potet med rømme (melk) Fløtepoteter eller
Fløtepoteter provence (melk)

Det er med kokk i 3 timer ink i prisen, over 3 timer så kommer en timespris på 550,-Dette gjelder bestilling for minimum 15 personer.

Ved bestilling av barnemeny, som består av 3 pannekaker, slider med brød og dessert som tilvalg til selskapsmeny, er prisen 249,- (dette finner du under barnemeny)

VELG UT ØNSKET FORRETT, HOVEDRETT, DESSERT OG POTETER HER:

På lager

Foretter:
Grillet kamskjell fra Frøya
Laksetartar og kamskjell ceviche
Sukkersaltet laks og confit av laks
Lettrøkt andebryst
Jordskokksuppe med bakt kveite
.
Hovedretter:
Helstekt oksefilet og brisket
Hjort
Strip loin av ungfe
Black and white
Reinsdyr flatbiff
.
Desserter:
Creme brulee
Vanilje yoghurt pannacotta
Sitronterte med marengs
Sjokoladefondant
Pasjonsfrukt/ostekrem
To varianter av sjokolade
.
Poteter:
Urtebakte småpoteter
Bakt potet
Fløtepoteter
Fløtepoteter provence
Produktnr: 14000 Kategorier: ,
Cookies settings
TT MAT AS cookies-innstillinger
×