3-Retter

575,00 kr

Vi i TTmat har skrevet ned noen bestselgere som menyforslag til ditt selskap eller bryllup. Her kan du plukke ut retter etter eget ønske og sette sammen til din egen 3- retter. Våre kokker i TTmat er behjelpelige om du har andre ønsker.

FORRETTER:

GRILLET KAMSKJELL FRA FRØYA: blomkålkrem, friske salater og kaviarsmørsaus (B, M, F)

LAKSETARTAR OG KAMSKJELL CEVICHE: lakserogn, avokado, mango og pepperrot (B, F)

SUKKERSALTET LAKS OG CONFIT AV LAKS: pepperrot, pastinakk, asparges og mangosaus (F, M)

LETTRØKT ANDEBRYST: pepperrotkrem, friske salater og kirsebærvinnagrette (M)

JORDSKOKKSUPPE MED BAKT KVEITE: urteolje og fritert selleri (M, F, SL)

HOVEDRETTER:

HELSTEKT OKSEFILET OG BRISKET (oksebryst): friske rotgrønnsaker, rotpurre, sopp og rødvinssaus (M, SU)

HJORT: selleri, pastinakkpure, rotgrønnsaker, aromasopp og rødvinssaus (M, SU, SL)

STRIP LOIN AV UNGFE: gulrotkrem, champignon og sherrysaus (SU)

BLACK AND WHITE: kalv og oksefilet med peppersaus og lun bearnaisesaus (M, E, SU)

REINSDYR FLATBIFF: friske grønnsaker, rotpurre, porto-bello og tyttebærsaus (M)
(15 kr i tillegg, pga høy pris på reinsdyr)

DESSERTER:

CREME BRULEE (M, E)

VANILJE YOGHURT PANNACOTTA: appelsin og pasjonsfruktsaus (M)

SITRONTERTE MED MARENGS: friske bær (M, E, G)

SJOKOLADEFONDANT: vaniljeis, friske bær og bærsaus (M, E, G)

PASJONSFRUKT/OSTEKREM: friske bær og crumble (M, G)

TO VARIANTER AV SJOKOLADE

Poteter etter eget ønske. Alternativ: Urtebakte småpoteter fra Kvikne
Bakt potet med rømme (M) Fløtepoteter eller
Fløtepoteter provence) (M)

Det er med kokk i 3 timer ink i prisen, over 3 timer så kommer en timespris på 550,-Dette gjelder bestilling for minimum 15 personer.

Ved bestilling av barnemeny, som består av 3 pannekaker, slider med brød og dessert som tilvalg til selskapsmeny, er prisen 249,- (dette finner du under barnemeny)

VELG UT ØNSKET FORRETT, HOVEDRETT, DESSERT OG POTETER HER:

På lager

Foretter:
Grillet kamskjell fra Frøya
Laksetartar og kamskjell ceviche
Sukkersaltet laks og confit av laks
Lettrøkt andebryst
Jordskokksuppe med bakt kveite
.
Hovedretter:
Helstekt oksefilet og brisket
Hjort
Strip loin av ungfe
Black and white
Reinsdyr flatbiff
.
Desserter:
Creme brulee
Vanilje yoghurt pannacotta
Sitronterte med marengs
Sjokoladefondant
Pasjonsfrukt/ostekrem
To varianter av sjokolade
.
Poteter:
Urtebakte småpoteter
Bakt potet
Fløtepoteter
Fløtepoteter provence
Produktnr: 14000 Kategorier: ,
Cookies settings
TT MAT AS cookies-innstillinger
×