2-Retter Forrett/Hovedrett
495,00 kr
Vi i TTmat har skrevet ned noen bestselgere som menyforslag til ditt selskap eller bryllup. Her kan du plukke ut retter etter eget ønske og sette sammen til din egen 2 – retter.
Våre kokker i TTmat er behjelpelige om du har andre ønsker.
Forretter:
GRILLET KAMSKJELL FRA FRØYA: blomkålkrem, friske salater og kaviarsmørsaus (B, M, F)
LAKSETARTAR OG KAMSKJELL CEVICHE: lakserogn, avokado, mango og pepperrot (F, SN, B)
SUKKERSALTET LAKS OG CONFIT AV LAKS: pepperrot, pastinakk, asparges og mangosaus (F, M)
LETTRØKT ANDEBRYST: pepperrotkrem, friske salater og kirsebærvinnagrette (M)
JORDSKOKKSUPPE MED KVEITE: urteolje og fritert selleri (F, M, SL)
HOVEDRETTER
HELSTEKT OKSEFILET OG BRISKET (oksebryst): friske rotgrønnsaker, rotpurre, sopp og rødvinsaus (SU)
HJORT: selleri, pastinakkpure, rotgrønnsaker, aromasopp og rødvinsaus (M, SU, SL)
STRIP LOIN AV UNGFE: gulrotkrem, champignon og sherrysaus (SU)
BLACK AND WHITE: svin kotelettkappe og biff med peppersaus og bearnaisesaus (SU, M, E)
REINSDYR FLATBIFF: friske grønnsaker, rotpurre, porto-bello og tyttebærsaus (M)
(15 kr i tillegg, pga høy pris på reinsdyr)
Poteter etter eget ønske. Alternativ:
Urtebakte småpoteter fra Kvikne.
Bakt potet med rømme(M)
Fløtepoteter eller
Fløtepoteter provence) (M)
Det er med kokk i 3 timer ink i prisen, over 3 timer så kommer en timespris på 550,-
Dette gjelder bestilling for minimum 15 personer.
Ved bestilling av barnemeny, som består av 3 pannekaker, slider med brød og dessert som tilvalg til selskapsmeny, er prisen 249,- (dette finner du under barnemeny)
VELG UT ØNSKET FORRETT OG HOVEDRETT OG POTETER:
På lager